Kwaliteit, dat merk je.
We besteden veel zorg aan de kwaliteit van ons vlees. Daarom importeren we de arrosticini rechtstreeks uit Abruzzo, Italië. Meerdere keren per jaar reizen we naar Pescara om de kwaliteit persoonlijk te inspecteren.
De dieren worden met zorg gefokt, grootgebracht, geslacht en verwerkt door een lokale familie. Alles gebeurt op een traditionele en diervriendelijke manier.


Eigen kweek
Door hun eigen dieren te fokken, verzekert de lokale familie de superioriteit van het vlees. De lammeren worden liefdevol door hun moeders verzorgd in hun schuren tot ze groot genoeg zijn om naar de bergen te gaan.
-
Ecology
-
Vrije natuur
-
Duurzame productie
-
Authentieke smaak
-
Ambachtelijke verzorging
-
Versheid gegarandeerd
Volgens lokale tradities
Het vlees wordt met deskundige handen gesneden. Vlees en vet worden apart gehouden en vervolgens in de juiste verhouding gecombineerd, zodat er precies genoeg vet is om het vlees tijdens het bakken sappig te houden. De ervaring wordt van generatie op generatie doorgegeven en er wordt veel waarde gehecht aan de lokale tradities.
Automatische Arrosticini Vulmachine
Precisie in elke spies: onze machine meet en vult automatisch, waarbij elke arrosticini ongeveer 21 gram vlees bevat.
Diervriendelijk
Zorg en Natuur
De schapen worden met grote zorg behandeld en leven buiten in een natuurlijke omgeving, waar ze volop kunnen bewegen, ontspannen en grazen van natuurlijke grassen en kruiden. Hierdoor zijn ze bijzonder gezond en leiden ze een leven in harmonie met de natuur. Het resultaat is diervriendelijk vlees waar we trots op zijn. Wanneer ze volwassen zijn, worden ze op een milieuvriendelijke wijze geslacht. Door hen zo min mogelijk stress te bezorgen en rustig te behandelen, blijft de smaak en kwaliteit van het vlees optimaal.